Samarbejdet i gruppen kunne være bedre. Arbejdsopgaverne var ikke ligeligt fordelt, og det var ikke alle i gruppen der deltog aktivt. Vi er alle enige om, at vi havde for meget tid til opgaven, hvilket gjorde, at man nemt blev fristet til at fjolle rundt.
Planlægning:
Som sagt synes vi, at der var for meget tid til at løse opgaven, hvilket gjorde os alle ukoncentrerede i et vis omfang. Vi delte retterne op i to. Toke og Oliver stod for hovedretten, mens Anders og jeg stod for desserten. Det gjorde det en smule mere overskueligt. Vi fik fundet opskrifter i fællesskab og hjalp hinanden med nogle småting til sidst i forløbet.
Selve åbningen:
Åbningen gik okay. Vi fik solgt alt maden på nær en. Tiden i køkkent var dog knap, da vi ikke fra starten havde fået printet opskrifterne. Det gjorde desværre, at ikke alle tingene lykkedes. Det er også en smule svært at få alt til at lykkedes på så kort tid, når man aldrig har prøvet at lave retterne før.
Det var en rigtig gode idé at koble en sparringsgruppe til de arbejdende grupper. Det gav en mere overskud.
Vi hjalp hinanden med nogle småting, men passede så vidt muligt vores egne opgaver.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar